Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

551 commentaren van in totaal 551 beoordelingen
Service
je van egmond (delft)
14/11/2018
10

Goede kennis van verkoop, goede service bij werkplaats.

Service
Cor van Velzen (Den Haag)
09/11/2018
8

Wij zijn allemaal mensen , en deze mensen doen erg hun best , om alles correct te laten verlopen.

Verkoop
A.A.T. de Lange (Alphen aan den Rijn)
02/11/2018
10

Excellente dienstverlening.

Service
Frank van der Horst
02/11/2018
10

Klantvriendelijk en deskundig personeel.

Service
de heer J.J.v.d.Bergh (zoetermeer)
29/10/2018
8

Ik word er prettig ontvangen.

Service
Sandra
29/10/2018
7

Goed gemiddelde. Prijs is toch wel aan de hoge kant, ondanks zgn verrekende korting op een onderdeel vd auto dat vervangen moet worden, bijvoorbeeld een autoband. Leenfietsen zijn niet altijd beschikbaar.

Service
Dhr. G. J. ten Dam (Zoetermeer)
17/10/2018
9

Goede en snelle service. Vriendelijke mensen.

Service
Hans Remmerswaal (Zoetermeer)
17/10/2018
8

Word prettig en correct geholpen.

Service
Dhr. Koek (Zoetermeer)
11/10/2018
8

De serviceKlantvriendelijkheid. Meedenkend Gastvrij. Nooit voor verrassingen te komen staan.

Service
Mw. J. van de Velde (Zoetermeer)
11/10/2018
9

Een prettige en vertrouwde dealer. Goede service en informatieverstrekking. Ik laat mijn Yaris altijd met een gerust hart hier achter voor apk en/of onderhoudsbeurt!

Service
Rob van der Wal (Zoetermeer)
11/10/2018
9

Prima service, deskundig personeel.

Service
Mevrouw Kasmin (Zoetermeer)
08/10/2018
8

Duidelijkheid over de kosten en keurig gewassen en schone auto bij aflevering.

Verkoop
Andre Sadi (Zoetermeer)
05/10/2018
10

Toyota Zoetermeer-Louwman is een prettige vestiging.Ik heb eerder in 2009 een Toyota Verso via mijn werkgever geleased bij deze vestiging en was byzonder tevreden. Na jarenlang diesel gereden wilde ik overstappen op een Hybride auto. Heb een keuze gemaakt om voor Private lease te gaan.Ik zag op TV de reclame van de C-HR. Heb toen een afspraak gemaakt bij Zoetermeer-Louwman om een proefrit te maken met de Toyota C-HR. En ben meteen enthousiast tijdens de proefrit met de C-HR. Mede dankzij de vriendelijkheid en deskundig advies van verkoper stond mijn keuze vast dat ik mijn nieuwe auto door Zoetermeer -Louwman liet bestellen. Achteraf kan ik zeggen dat ik de beste keus heb gemaakt. Ik zou mijn vrienden en kennissen altijd het advies geven om bij Louwman-Zoetermeer zijn of haar nieuwe auto te kopen of te leasen.Met vriendelijke groet

Service
D van Belkum
05/10/2018
8

goed doen wat ze zeggen perfect

Service
S.Brader (Zoetermeer)
26/09/2018
9

Tevredenheid.

Service
Sham (Zoetermeer )
26/09/2018
6

Ik ben een paar langs geweest om een auto te bekijken bij vragen had men geen tijd of ze waren kort af of geen interesse dus wij zijn maar naar een andere dealer gegaan, ik nu een mitsubishi space star voor mijn zoon gekocht om dat ik heel erg vriendelijk ben ontvangen en goed geholpen.

Service
Dhr Aw Schonewille (Zoetermeer )
24/09/2018
1

Onbetrouwbaar, dingen op de auto zetten zonder overleg 3x ruitenwisser ruim 50 euro prijs opgave was rond de 300 euro was ruim 400,

Service
Dhr. T. van Dalen (Berkel en Rodenrijs )
19/09/2018
10

Altijd wordt de afspraak keurig afgehandeld.Alle opgegeven problemen zijn altijd gedurende een service beurt opgelost.Altijd vriendelijk geholpen.De prijsopgave was altijd correct.

Verkoop
Marjolein Schilleman (Zoetermeer)
19/09/2018
10

*** heeft ons zeer goed geholpen, was erg vriendelijk en behulpzaam.

Service
Dhr. Jansen (Leidschendam)
13/09/2018
9

Een tien voor perfect is niet terecht, want er is altijd wel een kleine verbetering mogelijk.

Service
N.Beijersbergen
13/09/2018
8

vriendelijk en deskundig en behulpzaam personeel.

Service
Renee Muusze (Zoetermeer)
13/09/2018
9

Ben tevreden oVer reparaties en contacten met de medewerkers.

Service
R.Reimerink (Zoetermeer)
13/09/2018
8

Vriendelijk, gastvrij en behulpzaam personeel

Service
Annemiek Bergsma (Zoetermeer)
06/09/2018
8

Prima garage, vriendelijke mensen, goed uitleg, prijsopgave van je beurten.

Service
Dr.h
06/09/2018
9

De service van de medewerkers van Louwman Zoetermeer is erg goed en plezierig.En men is zeer te vertrouwen bij het nakomen van afspraken die men maakt.

Service
Dhr. Yilmaz
05/09/2018
10

Personeel is vriendelijk en transparant. Service snel. 10/10

Service
Ihsan Assaad (Den Haag)
05/09/2018
8

Snelle service en vriendelijk personeel

Service
Mevr. Verwey (Den Haag)
29/08/2018
10

Ze zijn betrouwbaar en uitstekend! Ze geven goed en eerlijk advies, ze werken met een vast ervaren team.Kopen, verkopen en onderhoud laat ik altijd bij hun doen (al 10 jaar een vaste tevreden klant van Louwman-Zoetermeer).

Service
Daniel Pietermaat (Rotterdam)
22/08/2018
10

prima service, zeer correcte behandeling receptie medewerkers; werkzaamheden worden altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd

Service
D.v.Wisselingh (Zoetermeer)
22/08/2018
8

Netjes volgens afspraak gewerkt. Geen prijsverrassingen.

Service
Henk Platenburg (Voorburg)
22/08/2018
9

Een heel prettige garage met prima service en vakkundige medewerkers

Service
H.W. Boxma mevr. (Zoetermeer)
22/08/2018
9

Prima service

Verkoop
Mevr. Titulaer (Zoetermeer)
15/08/2018
10

Vanaf de eerste keer dat ik binnen stapte tot en met het ophalen van de auto was voor mij een zeer positieve ervaring. Ik ben goed geholpen, de verkoper die mij geholpen heeft, heeft kennis van zaken en heeft me goed kunnen adviseren. Het filmpje dat ik kreeg vlak voor het ophalen van de nieuwe auto heb ik nog niet eerder meegemaakt en vind ik een zeer leuke ludieke actie. Bij het ophalen van de auto is alles mij zeer goed uitgelegd en is zeker niet afgeraffeld. Na een week kreeg ik een telefoontje of ik tevreden was en of ik nog vragen had, dat kan ik zeer waarderen. Heel klantgericht! Al met al, persoonlijk heb ik geen punten ter verbetering ervaren en dus krijgen ze van mij een dikke 10!

Service
Paul van der Burg (Zoetermeer)
15/08/2018
9

Klantvriendelijk, zoals het hoort maar niet overal tegenkomt.

Service
Nj paulusse (Zoetermeer)
08/08/2018
10

Men wordt er prima geholpen , en zeer klant vriendelijk .

Verkoop
Fred Jansen (Zoetermeer)
01/08/2018
10

Zoetermeer - Louwman vind ik een professioneel bedrijf waarbij de service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.

Service
A.M.
30/07/2018
8

Ik ben al jarenlang bij Louwman Zoetermeer. Ik ben altijd naar volle tevredenheid klant geweest.

Service
Mevr. Monika Boele-Piskorz (Zoetermeer)
25/07/2018
10

Prima servies. Meedenken met de afspraken/problemen.Goede prijs van de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
A. de Senerpont Domis (Den Haag)
18/07/2018
9

Professioneel personeel. Vriendelijk. Behulpzaam oplossingsgericht. Daarom ben ik ook al meer dan 20 jaar klant. Ben intussen aan mijn 5e Toyota.

Service
Adri Ligtvoet (Leiden)
18/07/2018
10

Altijd vriendelijk en ze denken met je mee

Service
dhr. k.p.hanssen (zoetermeer)
18/07/2018
10

goede service en vriendelijk personeel

Verkoop
Erik N (Zoetermeer)
18/07/2018
9

netjes geholpen en goede uitleg hoe het voertuig werkt.

Service
g.t.j.t.van delft (zoetermeer)
18/07/2018
8

er wordt goed gewerkt

Verkoop
Remko Bot
18/07/2018
10

Bijzonder vriendelijk en vakbekwaam personeel, dat meedenkt met de klant. Afspraken worden nagekomen.

Service
Rob RiemVis (Zoetermeer)
09/07/2018
10

Ik kom hier al een aantal jaren als klant. Als klant voel ik mij erg gewaardeerd en ben inmiddels wel bekend met het personeel aldaar. Er wordt mij altijd verteld wat de werkzaamheden gaan worden bij een servicebeurt of schade. Er hangt een open sfeer en dat merk je als je je aanmeldt bij de receptie en dat waardeer ik zeer. Ik hoop hier nog jaren als klant terecht te kunnen voor autozaken.

Verkoop
G.J. Calkoen (Den Haag)
29/06/2018
10

Nogmaals alle personeelsleden zijn zeer vriendelijk en deskundig. Daarom blijf ik Louwman Zoetermeer trouw en zal hen zeker bij vrienden/kennissen aanbevelen

Service
M Vd Hoeven (Den haag )
29/06/2018
10

Vriendelijk geholpen en goede service

Service
Dhr. Arends
28/06/2018
9

vriendelijke mensen, hulpvaardig en helder in communicatie

Service
H.S
27/06/2018
9

Vriendelijkheid en duidelijkheid over de reparatie.

Service
Jan Gilbert (Zoetermeer)
27/06/2018
9

Duidelijke afspraken reparaties e/o onderhoudsbeurten.Leuk aanbod occasions.Personeel makkelijk aanspreekbaar.

Service
Marco van den Boomgaard (Zoetermeer)
27/06/2018
9

Goede service, eerlijke prijzen en top koffie!

Service
Yvonne de Wolf
20/06/2018
10

Klantgericht, deskundig en vriendelijk. IK HEB DEZE VRAGENLIJST EEN PAAR DAGEN GELEDEN REEDS INGEVULD

Verkoop
G.J.Offers (Zoetermeer)
14/06/2018
10

Top bedrijf ik ben zeer tevreden over mijn aankoop

Verkoop
André Noordermeer (Zoetermeer)
13/06/2018
10

Zelfs voordat ik mijn eerste Toyota kocht waren mijn ervaringen met deze dealer al top!

Service
Mw. Isabella C. de Coninck (Zoetermeer)
11/06/2018
9

Vriendelijk personeel zowel in showroom als receptie/werkplaatsPrima voorzieningen wat betreft het wachten in de zaak als auto kleine beurt nodig heeft. Koffie/leeslectuur etc.Met service kaart vele extra's zoals gratis APK keuring etc.Ben ook zeer tevreden met mijn Toyota Aygo !!!!

Service
Raph Gibbs (Zoetermeer)
06/06/2018
9

Correct, vriendelijk en zeer ter zake kundig.

Service
Dolf
30/05/2018
8

Klantvriendelijk en beleefd bij de receptie.

Service
Theodore (Zoetermeer)
29/05/2018
10

uitstekend zeer klantgericht

Service
dhr. R. Vincentie
25/05/2018
7

Een degelijke dealer waar niet veel mis gaat; erg zakelijk en een beetje kil. Een nietszeggende receptie ruimte, feitelijk een goede dealer welke snel weer vergeten is omdat er niets van bij blijft. Je zou het saai kunnen noemen maar ook efficient.

Service
Hr. J. Koster (Zoetermeer)
24/05/2018
9

Empathie. Leeft met de klant mee. Vriendelijk en hulpvaardig.

Service
Joseph den Boer (Zoetermeer)
24/05/2018
10

Ik ben zoals altijd vriendelijk en goed geholpen. Het vervangende vervoer (scooter) was gelet op mijn ziekte, een geweldige oplossing om zelfstandig weer thuis te komen en de auto weer op te halen.

Service
NJ Bibbe de Kleijnen (Leidschendam)
17/05/2018
10

Prima ontvangs en prima service

Service
Hans Meenderman
16/05/2018
9

Eerlijke en objectieve benadering

Service
mevr. L.Lafeber (Zoetermeer)
16/05/2018
10

hele prettige sfeer en de mensen in de werkplaats zijn altijd vriendelijk en denken met je mee.

Service
Dhr. C.Kraal (Zoetermeer)
09/05/2018
8

Volledig verricht zoals afgesproken ook wat wachttijd betreft

Verkoop
Mevr. v. Diest (Zoetermeer)
04/05/2018
10

Bij deze dealer word je uitstekend geholpen. Het personeel is vakkundig en correct. Men neemt de tijd voor je. Je voelt je welkom.

Service
C. Lanser (Zoetermeer)
02/05/2018
8

Een mooi cijfer,

Service
Marcel van Donge (Zoetermeer)
01/05/2018
6

de showroom staat erg vol met occasions nieuwe auto's worden niet of slecht gepresenteerd.de Service receptie doe hun best maar de informatie is onvolledig en er wordt onvoldoende met de klant meegedacht. Ook op feedback wordt defensief gereageerd. bij het op halen voor 17 uur was de receptie al naar huis omdat ze vroeg begonnen waren. ik kon de volgende dag terug om mijn grieven over de prijs en de offerte te bespreken.

Verkoop
C.vd Kooij
25/04/2018
10

Vakbekwame mensen,correct net,weten van wanten.

Service
J.J. Bos (Zoetermeer)
25/04/2018
9

Ik geef Louwman Zoetermeer als garage een 9 omdat ik het een goede, betrouwbare garage vind, die haar klanten respectvol encorrect behandelt.

Service
Wim Franckena
25/04/2018
10

Plezierige garage, goede service ....

Service
Joost de Kok (Zoetermeer)
18/04/2018
8

meer betrokkenheid met de klant gewenst

Service
c.de jong (Zoetermeer)
28/03/2018
8

Prima service.

Service
Frank Kalisvaart (Zoetermeer)
28/03/2018
9

prima prijs/kwaliteitsverhouding, personeel prettig in de omgang, losjes, humor

Verkoop
Dhr. H.J.B. Vuijk (Zoetermeer)
21/03/2018
10

Betrouwbare mensen en juiste kennis van zaken.

Service
Ger Goudriaan (Zoetermeer)
21/03/2018
7

al eerder gezegd, service en uitvoering opdracht uitstekend, maar de kosten ?

Verkoop
Hoe de ree (Zoetermeer )
21/03/2018
10

Vriendelijke mensen

Service
mevr. F.M.H. van Renswoude- van der Drift (Zoetermeer)
28/02/2018
9

Louwman is met de verkplaatsservice hetzelfde gebleven als de firma Move. dus goed.

Service
Olga Hendriks (Zoetermeer)
27/02/2018
10

Optijd mijn auto terug kunnen krijgen. Ben ook gebeld voor een reminder. Het was al gedaan maar toch fijn.

Service
kp de bruijn
07/02/2018
10

altijd is alles prima voorelkaar supur beleefd en wat afgesproken is klopt altijd

Service
Ineke Borgman (Den Haag)
24/01/2018
10

Ze hebben alles in huis om een goede Toyota-dealer te zijn, qua kennnis, vriendelijkheid, meedenken, service. Voor mij de moeite waard om hiervoor elke keer van Den Haag naar Zoetermeer te rijden.

Service
Willem van Witzenburg (Zoetermeer)
17/01/2018
9

Goede en duidelijke constatering. Accu probleem direct verholpen en kon snel weer op weg. Al ruime tijd vaste klant bij deze dealer en problemen zijn altijd goed opgelost.

Service
Anoniem
03/01/2018
8

Hoewel het dichterbij parkeren bij werkplaats- of showroombezoek (voor ouderen) voor verbetering vatbaar is, ben ik tot nog toe tevreden over het uitgevoerde onderhoud.

Service
Anoniem
20/12/2017
9

Klantvriendelijk en to the point

Verkoop
Anoniem
20/12/2017
8

Vriendelijk en professionele medewerkers. Gaven mij het gevoel dat ik de goede keuze had gemaakt en gaven mij een speciaal gevoel toen ik de auto op ging halen.

Service
Anoniem
20/12/2017
9

Plezierige en snelle service.

Service
Kurt (Zoetermeer)
20/12/2017
8

Toyota Louwman Zoetermeer heeft behulpzaam en vriendelijk personeel met kennis van zaken. Prima wachtruimte.

Service
Dhr. H.I.Baptiste (Zoetermeer)
13/12/2017
10

Beste medewerkers; Ik voel mij thuis met jullie service. Wat jaren geleden ging ik naar de kippenboer maar ben daar nooit aangekomen daar ik eerst langs Mové reed en kwam met een andere kip thuis-- Een Toyota! Bedankt voor de jarenlange voortreffelijke vertrouwde SERVICE !

Service
Don Baptiste (Den Haag)
13/12/2017
9

Goede service, deskundig personeel

Service
Peter Huizing (Zoetermeer)
13/12/2017
8

Hier wordt je vriendelijk en goed geholpen

Service
Anoniem
30/11/2017
8

tevreden over deze dealer

Service
Anoniem
29/11/2017
8

Prima dealer en keurige behandeling

Service
Anoniem
29/11/2017
10

Duidelijke, klantvriendelijke behandeling. Goede informatie.

Service
Sharon van Geijlswijk (Stompwijk)
29/11/2017
10

Het personeel is zeer bekwaam, vriendelijk en geven een goede service

Verkoop
Anoniem
22/11/2017
9

Vriendelijke, deskundige medewerkers, die alle tijd voor je nemen.

Service
Rob Huijbers (Zoetermeer)
22/11/2017
10

Een dealer die meedenkt met de klant. Een vriendelijke en terzake kundige receptie. Goede informatie. Vakkundige reparatie/ondeehoud tegen redelijke prijzen. Ik kom hier nu twaalf jaar en nog steeds zeer tevreden.

Service
A.M.Haan - van der Vliet (Zoetermeer)
15/11/2017
9

Klantvriendelijk en goede service.

Service
aad wooning (bleiswijk)
08/11/2017
8

goed en kort bij

Service
Ria van den Berg- de Graaf (Zoetermeer)
08/11/2017
8

Ik ben tevreden over Louwman Zoetermeer en wordt altijd correct en naar tevredenheid geholpen. Ook als er kleine onverwachte 'dingetjes' zijn, staan zij altijd voor mij klaar.

Service
Anoniem
02/11/2017
8

Er staat vriendelijk personeel. Ze zijn volledig en eerlijk in hun informatie.

Service
Marianne Pilarczyk (Zoetermeer)
01/11/2017
10

Ben zeer tevreden want alles wordt gedaan zoals afgesproken

Service
L. Baay (Zoetermeer )
27/10/2017
8

Goede service. Wordt goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken.

Service
Anoniem
25/10/2017
9

Betrouwbare dealer die reeds jaren mijn toyota's heeft verkocht en onderhouden

Service
mw A.M. Goudriaan (Zoetermeer)
25/10/2017
9

Ik word voorkomend ontvangen. Als ik een probleem heb (icoontje in display) wordt er onmiddellijk naar gekeken. Vaak wordt de reparatie gecombineerd met zomer- of wintercheck en bandenwissel. Ik wacht meestal in de wachtruimte tot mijn auto weer beschikbaar is. Er is iets te drinken en er zijn tijdschriften/kranten. De prijs valt mij meestal mee. Ik ben zeer tevreden met mijn dealer.

Service
Nadia Es
25/10/2017
8

Ik word altijd goed verwelkomd als ik daar langsgaan. Niet door alle mensen daar maar zeker door de verkoper die mij 4 jaar geleden heeft geholpen met de aankoop van mijn Toyota. Die is altijd nog geïnteresseerd!

Service
R.S.G. Kuppers (Zoetermeer)
25/10/2017
7

Netjes behandeld, Geen wachttijd.

Service
Anoniem
13/10/2017
7

Positief: Je wordt snel geholpen. Negatief : Telefoon wordt niet vaak opgenomen. De auto krijg je niet schoongemaakt terug.

Service
M. Van der Tol (Zoetermeer)
11/10/2017
10

Eerlijk betrouwbaar en niet duur, met de 5 jaar rijgarantie weet je precies wat de auto je kost.

Verkoop
Anoniem
06/10/2017
9

Prima service, prettig geholpen. Men neemt de tijd voor de klant.

Verkoop
Anoniem
04/10/2017
10

Alles is prima verlopen. Geen op of aanmerkingen

Service
Anoniem
29/09/2017
8

Goede service

Verkoop
Anoniem
25/09/2017
10

deskundig en klantvriendelijk personeel ,al 40jaarlang.

Service
Anoniem
20/09/2017
7

Prijzen, verkoop van substandaard occasion.

Service
Anoniem
13/09/2017
8

Ben tevreden

Service
Anoniem
13/09/2017
9

Ze nemen de tijd voor je geven goede service

Service
Anoniem
13/09/2017
9

Vriendelijk en snel behandeld.

Service
Anoniem
07/09/2017
8

prima dealer. vriendelijk en gastvrije ontvangst door receptie.

Service
Wybo vd PLoeg
05/09/2017
9

klant vriendelijk en goede service

Service
Anoniem
31/08/2017
10

Deskundige en vriendelijke medewerkers, goede service en klantgericht

Verkoop
walther micke (moerkapelle)
30/08/2017
10

Zeer klantgerichte en ter zake kundige benadering.

Service
De heer B.Schneiders (Zoetermeer)
28/08/2017
9

Samen gevat: een goede dealer goede verkopers , die doen aan klantenbinding en een goede Service balie.

Verkoop
Martin Verberne (Zoetermeer)
21/08/2017
10

Ik kom hier al jaren en wordt steeds weer geweldig geholpen.Ook de verkoper ken ik al jaren en hij helpt ons elke keer weer fantastisch.En ook voor de mensen van de receptie en de werkplaats, is geen enkele moeite te veel. En dan het feit dat je voor kleine dingetjes/beurt gewoon even kunt wachten onder het genot van een lekker bakkie chocolade en een koekje erbij. Vooral zo doorgaan. :-)

Service
Selina (Zoetermeer )
10/08/2017
8

Goede service, duidelijke uitleg, aardige medewerkers

Verkoop
Anoniem
09/08/2017
9

efficiente maar toch vriendelijke behandeling

Service
Anoniem
09/08/2017
9

Punctueel. Conform afspraak. Betrouwbaar.

Service
Anoniem
03/08/2017
9

Prima en vriendelijke service, altijd flexibel in het plannen van afspraken en nooit verrassingen achteraf

Service
Anoniem
02/08/2017
8

Goed geholpen zonder enige problemen.

Service
Anoniem
02/08/2017
9

Is voor mij een dealer waar ik vertrouwen in heb

Verkoop
C. Bruin (Zoetermeer)
26/07/2017
10

We worden altijd erg vriendelijk geholpen en zijn zeer tevreden over zowel de garage, de receptie als verkopers.

Verkoop
Anoniem
24/07/2017
9

personeel altijd zeer vriendelijk en correct. zijn altijd bereid tot het geven van advies en behulpzaam

Service
Fred Zoun (Zoetermeer)
24/07/2017
8

Erg vriendelijk en duidelijk.

Verkoop
albert schenk (zoetermeer)
20/07/2017
9

mijn nieuwe Toyota is in zeer korte tijd afgeleverd en ook nog voorzien van een enkel accessoir in een drukke periode. ga hier maar voor staan!

Verkoop
Anoniem
19/07/2017
8

Ik vind dat ik er altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan wordt

Verkoop
Van den bos (Zoetermeer)
19/07/2017
9

Goede service, klantvriendelijk, behulpzaam en duidelijk

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
10

een goede behandeling en een goede aflevering.

Service
dhr. F.D , Hirschfeld (Zoetermeer)
13/07/2017
8

Ik ben maar net bij deze dealer en ben niet en wil hier nog geen eindstantpunt geven, behalve de reeds genoemden aan/op merkingen

Service
Anoniem
12/07/2017
9

Prima service, leuk contact met medewerkers en verkoper,gevarieerd aanbod in occasions en nieuwe auto's.
Geen opdringerige verkoper, maar je loopt er lekker vrij rond (en toch ga je met een auto de deur uit!)

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Vakmanschap, vertrouwen en prettige sfeer

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Deskundig vriendelijk personeel. Duidelijk over hetgeen gaat gebeuren en duidelijk over de tijdsinvestering. Goede wachtruimte receptie.

Service
Anoniem
30/06/2017
8

goede service, behulpzaam en attent

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Duidelijke afspraken!

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Deskundig vriendelijk personeel. Duidelijk over hetgeen gaat gebeuren en duidelijk over de tijdsinvestering. Goede wachtruimte receptie.

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
9

Goed geholpen en ze zijn erg klantvriendelijk.

Service
Tom Kievits (Zoetermeer)
30/06/2017
10

Komen hun afspraken na en zijn zeer klantvriendelijk en klantgericht.

Verkoop
Anoniem
27/06/2017
10

Prima geholpen, vriendelijk uitgebreide uitleg.
Goed mailcontact en prettige afhandeling.

Service
P.grootveld
22/06/2017
9

Verder geen commentaar

Service
Marco van den Boomgaard (Zoetermeer)
21/06/2017
8

Goed persoonlijk contact. Alleen jammer van de losse voorbumper clips.

Service
Robert Griep (Zoetermeer)
21/06/2017
10

Zeer prettige contacten. Uitermate klantvriendelijk. Vakbekwame (onderhouds)werkzaamheden. Service with a big smile.

Service
Anoniem
16/06/2017
8

Prima service, heldere verwachtingen vanuit de balie. Helemaal Top!

Service
Monika Boele-Piskorz (Zoetermeer)
13/06/2017
10

Zij hebben gebeld om de controle afspraak te maken . Vriendelijk . Mijn auto had geen klachten ,geen extra kosten.

Service
Anoniem
07/06/2017
8

Omdat de gemaakte afspraak is nagekomen.

Service
Anoniem
07/06/2017
9

persoonlijke toch van de werkplaats

Verkoop
j. koster (Zoetermeer)
07/06/2017
10

Klantvriendelijk, klantgericht en meedenkend.

Service
Mw. A.M. Haan - van der Vliet (Zoetermeer)
06/06/2017
9

Goede service en klantvriendelijkheid

Verkoop
Anoniem
24/05/2017
9

Toyota Louwman Zoetermeer is een kleine lokale dealer die aandacht heeft voor de koper en persoonlijke belangstelling toont. Dit geeft de koper een welkom gevoel. Dit is mijn derde nieuwe Toyota bij deze dealer en ik ben zeer tevreden over de behandeling en service die deze dealer geeft.

Verkoop
Mevr. Pondman (Zoetermeer)
24/05/2017
9

Vertrouwd en een goede service!

Service
Yvonne de Wolf
24/05/2017
10

Alles is top bij deze garage!!

Verkoop
Anoniem
23/05/2017
10

Dit is dubbel

Service
Hans Kamp
17/05/2017
10

Betrouwbaar bedrijf, duidelijke afspraken, Geen uitvluchten, Beurt kon onder werktijd, een fiets werd meegegeven om op tijd op mijn werk te zijn,

Verkoop
Anoniem
11/05/2017
10

Keurig ontvangen bij de dealer, goed advies door een goed geïnformeerde en zeer enthousiaste verkoper. Tijdens het proces op een goede en leuke manier op de hoogte gehouden door deze verkoper. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Ik ben zeer tevreden over de gehele gang van zaken!

Verkoop
Vincent (Zoetermeer)
10/05/2017
8

Goed geholpen goede uitleg vind een 8 goed cijfer

Service
Dhr. C.Kraal (Zoetermeer)
04/05/2017
8

De afspraken worden altijd correct uitgevoerd

Service
Ben nBronsgeest (Zoetermeer)
03/05/2017
9

Omdat ze gewoon bere goed zijn.

Service
Anoniem
02/05/2017
9

Medewerkers geven een goed advies bij de aanschaf van een auto.
Bij onderhoud, ook voor kleine werkzaamheden, en ook op niet reguliere momenten [zaterdagmiddag], staan de medewerkers voor je klaar.
Bij het onderhoud wordt een redelijke prijs in rekening gebracht.

Service
Anoniem
19/04/2017
10

Naast een betrouwbaar automerk, alle lof voor deze dealer. Zelfs voor mijn oude 11 jaar oude RAV4 wordt alles keurig in orde gebracht. Daarom ook dat de nieuwe RAV4 hier in onderhoud gaat.

Verkoop
M.Heijster (Zoetermeer)
18/04/2017
10

zeer klant vriendelijk en met goed advies.

Verkoop
Rida (Zoetermeer)
13/04/2017
10

Vriendelijke medewerkers! Werd heel goed en netjes geholpen vanaf uitkiezen van de auto tot aan de levering. En zelfs daarna nog, of ik nog vragen had en of ik tevreden was! Kortom een echte aanrader !

Service
Anoniem
12/04/2017
8

Alleen nog puntjes op de i bij aflevering, dan is het een 10 waard. Kofferbak was rommelig achtergelaten, kinderzitje niet vastgemaakt.

Service
Anoniem
12/04/2017
8

Goede service. Betrouwbaar bedrijf.

Verkoop
Celine Koeleveld (Zoetermeer)
05/04/2017
10

Vriendelijk en behulpzaam, niks op aan te merken

Service
Anoniem
29/03/2017
10

Ze staan achter hun product

Service
Leendertz (ZOETERMEER)
29/03/2017
10

Professionals

Service
Anoniem
16/03/2017
8

Dit is een goed bedrijf. Correcte en vakkundige medewerkers. Je weet waar je aan toe bent als je daar klant bent.

Verkoop
Anoniem
16/03/2017
10

vriendelijk goed geholpen en zeer tevreden over de auto

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Ik ben zeer tevreden.
De enige opmerking die ik kan maken is dat er via de telefoon tijdens het maken van de afspraak (eerst online maar werd teruggebeld), er een andere prijs werd opgegeven dan uiteindelijk berekend is. Dit omdat vervanging van de luchtfilters wel standaard gebeurd bij een grote beurt maar niet door de telefoniste is mee berekend.
Aan de balie kreeg ik te horen dat dit helaas een terugkerend probleem is.

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Goede service

Verkoop
Anoniem
16/03/2017
10

Fijn zaken meegedaan te hebben. Klantvriendelijk. Nam de tijd bij afleveren auto

Service
Dhr. D. Fokkenrood (Zoetermeer)
16/03/2017
8

Kom er al jaren, altijd goed geholpen.

Service
Dick van Swieten (Zoetermeer)
16/03/2017
10

Prima service, kosten komen overeen met de prijsopgave, correcte bediening, vriendelijke sfeer.

Verkoop
Han Maas (Zoetermeer)
16/03/2017
9

Ik ben geheel tevreden over dealer. Al de mensen die daar werken, staan in dienst van de klant en bieden een zeer goede service.
De verkopen is een verkoper met klasse en dat ziet de klant het graag.Hij is eerlijk en betrouwbaar.

Verkoop
Anoniem
09/03/2017
10

Vriendelijk, goed geholpen.
Duidelijk.

Service
Ab Volders (Zoetermeer)
02/03/2017
10

Ik heb meerdere nieuwe auto's gekocht bij dit bedrijf en voel me altijd als een gewaardeerde klant, verkoop onderhandelingen zijn altijd pretig verlopen.
Dit is 1 van de weinige garages waar ik ook wel eens binnen loop om te kijken wat voor aanbiedingen ze hebben, zonder dat er gelijk een verkoper achter je staat.
Kortom ze geven je als klant de ruimte om rustig rond te kijken.

Service
Anoniem
01/03/2017
10

Goede service, komen afspraken na, vriendelijk en deskundig personeel.

Service
Dhr. Th. van Dalen (Berkel en Rodenrijs.)
01/03/2017
9

Nog even de vraag over de prijsopgave.
Ik spreek af een grote of een kleine beurt en ik weet wat het dus gaat kosten.
Verder heb je altijd wel een lampje of een ruitenwisserblad wat slecht is en daar ben ik dan al reeds van op de hoogte.
Geef ik ook zelf aan, maar vergeet dat ook wel eens.
Verder weten ze ook als het kleine bedragen zijn en direct met de veiligheid heeft te maken, (verlichting, remmen en ruitenwisser bladen) het zonder meer gemaakt moet worden, maar ik wordt daar altijd in gekend, voordat men gaat repareren.

Service
Anoniem
28/02/2017
8

ik ben goed geholpen

Service
Wim van Schaik (Den Haag)
23/02/2017
9

Eerder reeds mijn tevrede gevoel uit eengezet .e.a. Correct en snel gerepareerd tegen het geschatte bedrag en bovendien nog volgens afspraak een laatste model nieuwe auto (gelukkig een Toyota) ter vervanging mee gekregen zodat mijn planning kon doorgaan!

Service
G.J.Goudriaan (Zoetermeer)
22/02/2017
8

Correcte behandeling en klantvriendelijk personeel.

Verkoop
j.j. groen (zoetermeer)
22/02/2017
10

afspraken kloppen altijd en zo niet dan wordt het naar volle tevredenheid opgelost
zeer goede en snelle service
al jaren een zeer goede ervaring met deze garage
verkopers niet vervelend opdringerig ,

Verkoop
Dhr. Rick (Zoetermeer )
16/02/2017
10

Hele vriendelijke en professionele medewerkers en goede uitleg over het gebruik van de auto

Service
Dhr A.S.Haasdijk (Zoetermeer)
15/02/2017
9

Ik ben zeer tevreden over de service van deze dealer. kom er al 25 jaar .

Verkoop
P van wieringen (zoetermeer)
01/02/2017
10

zeer vriendelijk personeel met veel ervaring

Service
Anoniem
04/01/2017
10

Goede service en uitleg en vriendelijk personeel

Service
H.I.Baptiste (Zoetermeer)
21/12/2016
10

In al die jaren dat ik bij deze dealer kom hebben zij oor naar de klant en proberen zij dit zoveel mogelijk invulling te geven.

Service
Mevrouw Kwakernaat (Delfgauw)
21/12/2016
10

Fijne dealer/garage. Vakkundig personeel zowel de verkopers als het garage en baliepersoneel

Verkoop
Richard C. den Dulk (Leidschendam)
09/12/2016
10

klantvriendedelijk en kundig receptie/werkplaats personeel

Service
Don Baptiste (Den Haag)
01/12/2016
9

Toyota Zoetermeer is een klantgerichte en eerlijke dealer. Het personeel is vriendelijk en deskundig.

Service
L du clou (Zoetermeer)
30/11/2016
9

Netjes en een goede service.

Service
Dhr. van Gemert (Zoetermeer)
25/11/2016
9

Goed contact en duidelijke uitleg over uitgevoerde werkzaamheden en kosten.

Service
Mevr. M. Draisma (Zoetermeer)
18/11/2016
10

Altijd op tijd, correct en vriendelijk. Duidelijk met alle antwoorden.

Service
Wim van der Lans (Papendrecht)
18/11/2016
10

kom hier al vanaf 1995. Nog nooit problemen gehad. altijd naar tevredenheid.

Service
Anoniem
14/11/2016
10

Zeer bedreven werknemer(s). Alle tijd om dingen uit te leggen dus geen gehaast.

Service
Anoniem
10/11/2016
10

De Service is perfect

Service
Anoniem
10/11/2016
9

Je word goed te woord gestaan, en leuke medewerkers

Service
Hillie Keskin (zoetermeer)
27/10/2016
10

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan
je krijg deskundige uitleg over de reparatie en wat de eventuele kosten zijn
mochten de kosten hoger uit komen dan voorspelt dan wordt er eerst contact met je opgenomen om dit te bespreken
ze komen hun afspraak goed na

Service
j-p vanegmond (delft)
26/10/2016
9

goed en deskundig personeel erg behulpzaam

Service
Anoniem
20/10/2016
10

Klant vriendelijk. Van tevoren goede informatie. Zeer tevreden.

Service
Anoniem
20/10/2016
7

Goede en vriendelijke service, leenauto mee om naar en van huis te rijden bij grote beurten.
Altijd goed geholpen bij vragen of advies.

Service
Anoniem
19/10/2016
10

Goede service super vriendelijk en kundig personeel

Service
Anoniem
17/10/2016
8

Auto keurig op tijd klaar. Prijs fors voor het aantal gereden kilometers.

Service
Anoniem
28/09/2016
8

Plezierige en correcte behandeling door medewerkers. Goede service. Nog geen klachten gehad na uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Menno Horjus (Rotterdam)
23/09/2016
9

betrouwbare garage, realistische oplossingen en coulant naar de klant

Service
Anoniem
21/09/2016
8

goed, klantvriendelijk en betrouwbaar

Service
Albert Schenk (Zoetermeer)
16/09/2016
8

vriendelijke receptie met kundig werkplaats personeel

Service
Anoniem
15/09/2016
10

Ik kom al 8 jaar naar volle tevredenheid bij de toyota garage in Zoetermeer. De medewerkers zijn vriendelijk, kundig en denken met hun klant mee. Vragen worden zorgvuldig beantwoord. Gewoon helemaal TOP.
En....... de koffie is gratis:)

Service
Anoniem
14/09/2016
9

Prima dealer

Service
Anoniem
07/09/2016
10

Vriendelijk, klantgericht en bekwaam personeel.

Service
H.J.M.Weustink (Zoetermeer)
01/09/2016
9

Er is een vriendelijke bereidwilligheid

Service
Rob Reimerink (Zoetermeer)
24/08/2016
8

klantvriendelijk, goede service. Vriendelijk personeel. nooit problemen gehad.

Service
Marco (Zoetermeer)
18/08/2016
9

Hier een Prius gekocht, zeer goede behandeling en geweldige service van zowel de Sales afdeling als de werkplaats.

Service
Sabrina Cras (Den Haag )
10/08/2016
8

Ik kom er nu al 6 jaar en met de koop ben ik echt super geholpen en nu staat mijn auto daar nog in onderhoud en dat is ook echt perfect ze zijn super aardig en ik wordt altijd super goed geholpen.
Alleen waren mijn ouders op basis van mijn koop destijds naar hun gegaan en zij konden niet samenkomen tot een redelijke prijs en zijn terug gegaan naar de honda dealer. Waarschijnlijk omdat jullie gewoon niet meer heel veel speelruimte meer hebben met verkopen of jullie zijn gewoon duur geworden :)

Service
Richard C. den Dulk (Leidschendam)
29/07/2016
10

klantvriendedelijk en kundig receptie/werkplaats personeel

Verkoop
J. van Veen (Pijnacker)
14/07/2016
9

Verkopers kwamen goed over.

Service
Anoniem
06/07/2016
8

Afspraken zijn digitaal te maken, goed behandeld door service-personeel, de kosten werden vooraf doorgenomen en tevreden over de service-beurt.
De hoogte van de twee-jaarlijkse beurt vond ik aan de te hoge kant.

Verkoop
Anoniem
06/07/2016
10

omdat hij in alle opzichten een goede service verleent

Service
Anoniem
06/07/2016
9

Een fijne zaak met vriendelijk en kundig personeel en een goede sfeer.

Service
Marc Schreuder (Rijswijk)
06/07/2016
10

Goede service. Klantvriendelijk

Service
Rob RiemVis (Zoetermeer)
06/07/2016
10

Ik kom hier al een aantal jaren en heb een betrouwbaar beeld van deze dealer. Duidelijke uitleg over kosten, werkzaamheden en evt. aandachtspunten. Zeer vriendelijk personeel.

Verkoop
Dhr I.R.A. Tjin (Zoetermeer)
30/06/2016
9

Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. En een super uitleg gegeven.

Service
Dhr G.J. Calkoen (Den Haag)
29/06/2016
10

Zeer prettige mensen en goede service

Service
Anoniem
23/06/2016
6

Vriendelijk personeel, echter erg prijzig voor onderhoud of onderdelen

Service
Anoniem
22/06/2016
8

Beleefd geholpen.

Service
Machiel Mijsbergh (Rijswijk)
20/06/2016
10

Alles is prima service en uitsteked verzorgd!

Service
Joseph Amiel (Den Haag)
16/06/2016
10

Omdat ik objectief van mening ben dat "mijn" dealer een dergelijke beoordeling verdient.

Service
Anoniem
15/06/2016
9

Altijd prima service

Service
Elsbeth van der Stoel (Capelle aan den IJssel)
15/06/2016
10

Vriendelijk en kundig bedrijf.

Verkoop
Hans (Zoetermeer)
02/06/2016
9

Persoonlijk welkom en aandacht, prettige omgang, goede informatie keurige showroom

Verkoop
Anoniem
01/06/2016
9

Goede service
Klant vriendelijk

Service
P. Barendse (Zoetermeer)
01/06/2016
9

De afspraken kloppen altijd een heet week wordt goed gedaan.

Service
Yvonne de Wolf (Zoetermeer)
01/06/2016
10

Goede service. deskundig en vriendelijk

Service
Anoniem
30/05/2016
8

Met de afdeling verkoop is het prettig zaken doen, een afspraak met de werkplaats is makkelijk digitaal te maken en bij het onderhoud van een Toyota komt je niet voor verrassingen te staan. Toch een aandachtpuntje: het zou prettig zijn al je benaderd wordt voor de bandenwissel i.p.v. dat je dit zelf moet doen. Verder een prima dealer!

Service
is bij jullie bekend (zie boven)
26/05/2016
5

Ik bracht mijn auto voor een apk-keuring. Hieraan is door de dealer gelijk een kleine beurt gekoppeld.
Ik vind dat eerst de apk-keuring moet worden uitgevoerd. Dan moet er aan mij worden medegedeeld wat er aan de auto mankeert + de kosten van de kleine beurt en de kosten voor de uit te voeren reparatie.
Er werd mij na 2 uur wachten medegedeeld dat de kleine beurt was uitgevoerd en de auto was afgekeurd en ik kreeg gelijk een offerte voor de reparatie overhandigd. Totaal iets meer dan € 1.000,00. En dat voor een auto van 16 jaar oud en die waarschijnlijk in de handel € 1.000,00 waard is.
Ik vind dit een hele vreemde manier van zaken doen en niet goed voor klantenbinding.

Service
Anoniem
18/05/2016
9

Goede garage, goede auto

Verkoop
henk van Schepen (Den haag)
13/05/2016
10

Ik krijg hier altijd alle aandacht, topservice en ze denken met me mee. Ik heb niet het gevoel dat me iets wordt aangesmeerd dat ik niet nodig heb zoals bij andere dealers.

Service
Anoniem
04/05/2016
9

Goede service

Service
Anoniem
29/04/2016
7

Service was correct en goed evenals de communicatie.

Service
Anoniem
29/04/2016
9

jarenlange ervaring met mové, waarbij we zowel met de aanschaf van auto's en met het onderhoud altijd goed geholpen zijn.

Service
Anoniem
20/04/2016
9

Vriendelijk personeel . Goede uitleg van factuur . Goede service.

Service
Anton Kievits (Zoetermeer)
20/04/2016
9

Goede en vriendelijke service, snelle afhandeling

Service
Dhr. Doncker (Zoetermeer)
13/04/2016
9

Betrouwbaar, goede service, vriendelijk en deskundig

Service
Dick van Swieten (Zoetermeer)
13/04/2016
9

Duidelijke prijsopgave vooraf, geen verrassingen. Correcte en vriendelijke behandeling door personeel receptie.

Service
Anoniem
07/04/2016
9

Vriendelijke mensen die altijd meedenken. Bellen je ook zelf op als de auto weer toe is aan een nieuwe beurt o.i.d.

Service
Ali Jazbi (Zoetermeer)
30/03/2016
8

tevreden

Verkoop
Anoniem
30/03/2016
8

bij overeenkomst werd de levertijd ingeschat op ca 2 weken. Dit bleek later 5 weken te worden, zonder dat hier info over verstrekt is geworden. Ik moest telkens zelf contact opnemen. Verder een prima dealer, met deskundig en vriendelijk personeel.

Service
Irma Langendoen (Zoetermeer)
30/03/2016
10

wordt zeer vriendelijk geholpen en goede service, kan wachten op een service beurt

Service
Dhr A.C.Volders. (Zoetermeer)
29/03/2016
10

Vriendelijke en informatieve werkplaats receptie, duidelijke prijs opgave vooraf, afspraken en tijdsduur van onderhouds beurten worden stipt nagekomen.
Als je wilt wachten tijdens de onderhouds beurt is er werkruimte beschikbaar en goede koffie.

Service
Dhr/Mw de Reus (Zoetermeer)
29/03/2016
9

Een prettige, deskundige en hulpvaardige Toyota dealer.

Service
c.de jong (Zoetermeer)
23/03/2016
8

Bijna altijd een goede service

Service
peter de bruijn (zoetermeer)
21/03/2016
10

alles was 100%

Service
Dhr. D. Fokkenrood (Zoetermeer)
18/03/2016
9

Ik ben reeds lang klant, altijd goede ervaringen.

Service
Anoniem
17/03/2016
9

Omdat ze een prima dienstverlening leveren, afspraken nakomen en vriendelijke medewerkers hebben. Een 10 zou overdreven zijn want in elke organisatie valt wellicht nog wat te verbeteren hoewel ik daar nu niet direct een voorbeeld van heb.

Verkoop
Anoniem
16/03/2016
10

Vertrouwd en een goede service

Service
Anoniem
11/03/2016
9

Vriendelijke menses die goed voorligten

Verkoop
D. Hertog (Gouda)
11/03/2016
8

Afspraken worden goed nagekomen. Het personeel is vriendelijk. Het bedrijf is niet te groot, waardoor ik me er vertrouwd voel.

Verkoop
Dhr. J.T.Markus (Zoetermeer)
09/03/2016
10

Bijzonder klantvriendelijk , duidelijke uitleg.

Service
mevr. van Diest (Zoetermeer)
09/03/2016
9

Zeer klantvriendelijk. Betrokken. Uitstekende service.

Service
Anoniem
02/03/2016
10

Omdat ze eerlijk en betrouwbaar waren.

Service
Anoniem
02/03/2016
9

Altijd vriendelijk, goede en snelle service, en voor zover ik kan beoordelen kundig.

Service
Anoniem
24/02/2016
9

Eigenlijk verdiend deze garage een dikke 10!!! Maar met een 9 kun je nog iets verbeteren. Mijn 16,5 jaar jonge Toyota Yaris is altijd bij deze dealer in onderhoud geweest. Ben altijd correct, professioneel en eerlijk geholpen. In september is mijn Rode Yaris 17 jaar in onderhoud bij deze garage. Als ik mijn Yaris bij de volgende onderhoudsbeurt schoner terugkrijg dan dat ik hem ingeleverd heb.......dan wordt het volgende rapportcijfer een dikke 10!!!! ;-) Ik zou geen andere garage willen.

Service
Victor Schipper (Pijnacker)
24/02/2016
9

Goede service en klantvriendelijkheid

Service
Aad van der Sluijs (Hazerswoude dorp)
22/02/2016
9

Vriendelijke behulpzame mensen achter de balie, vakkundig personeel in de werkplaats, komen afspraken na en het eindresultaat is prima.

Service
Anoniem
17/02/2016
8

Het kan altijd beter.

Service
Anoniem
17/02/2016
9

Toyota is een fantastisch merk, nooit problemen en de Toyota dealer biedt een prima service, altijd vriendelijk en reparaties worden goed uitgevoerd.

Service
dhr. Hans Remmerswaal (Zoetermeer)
17/02/2016
9

afspraken kloppen, worden nagekomen en het is een erg goed merk

Service
Anoniem
10/02/2016
10

Betrouwbare autodealer, afspraken worden nagekomen. Goede service en vriendelijk, klantgericht personeel.

Service
Anoniem
10/02/2016
8

De garage afspraak betrof een jaarlijkse beurt (7e Jaar). Auto had plus/minus 26.000 km (totaal) gelopen, niet veel, wat overigens niet zo goed lijkt te zijn zegt "men". Ga er van uit dat tijdens de beurt evt. mankementen aan het licht zouden komen, zodat een prijsopgaaf tevoren niet mogelijk was. Mankementen zijn niet aan het licht gekomen, zodat ik opgelucht naar huis ben gegaan.
Wordt volgend jaar weer spannend. Ik vind een 8 een goed cijfer voor de mij op dit tijdstip te maken afweging. Met vriendelijke groeten,

Verkoop
Anoniem
10/02/2016
9

Prettige en professionele behandeling.

Service
marjan van leeuwe (zoetermeer)
10/02/2016
10

prettige mensen, ik voel me echt gezien door de medewerkers. Persoonlijke aandacht.

Service
Anoniem
03/02/2016
9

Ik ben dik tevreden over de dealer. Houden je op de hoogte wanneer er een autobeurt aan zit te komen, geven van te voren een prijsopgave, bellen je op als er iets meer aan de auto moet worden gedaan, lichten je in als iets echt vervangen moet worden, er staat een vervangende auto klaar wanneer nodig. Het feit dat ik er al jaren kom zegt genoeg denk ik!

Service
Anoniem
03/02/2016
10

Gemaakte afspraken worden nagekomen en je wordt op tijd geïnformeerd over onvoorziene reparaties tijdens een onderhoudsbeurt. Buiten de onderhoudsbeurten is de auto nooit tussentijds voor een defect naar de garage geweest gedurende 12 jaar. Dat straalt betrouwbaarheid uit.

Service
Anoniem
03/02/2016
10

Goede service, vriendelijke mensen en adequaat in handelen. Goede advies gekregen

Service
Erik Reimerink (Zoetermeer)
03/02/2016
10

Goede service, aardige mensen

Service
Mevr. Pondman (Zoetermeer)
03/02/2016
8

Persoonlijke en fijne dealer/ werkplaats. Altijd naar tevredenheid geholpen bij periodiek onderhoud en andere zaken.

Service
Wim van Schaik (Den Haag)
03/02/2016
10

Werkzaamheden volgens de toelichting en voorspelling uit gevoerd onder het genot van heerlijke koffie
En binnen de geplande tijd!

Verkoop
Anoniem
01/02/2016
9

Klant vriendelijk

Verkoop
Dave Bosma (Zoetermeer)
01/02/2016
9

Goede service en snel geholpen. De uitleg over mijn nieuwe Toyota werd rustig en duidelijk gegeven.

Service
Ganesh Kewaldar (Zoetermeer)
27/01/2016
9

alles schoon en goed afgeleverd

Service
Ineke Borgman (Den Haag)
27/01/2016
10

100% vakkundig en ik100% tevreden.

Service
Mevr. F.Eendebak-Winkel (Zoetermeer)
20/01/2016
8

Prima dealer, werkzaamheden worden correct uitgevoerd.

Service
Anoniem
18/01/2016
9

Enige opmerking is dat de receptie niet altijd bemand is

Service
Anoniem
13/01/2016
8

ze zijn gewoon goed!

Verkoop
W. van Hooydonk (Zoetermeer)
13/01/2016
10

Vriendelijke, ter zake kundige begeleiding gedurende het gehele proces van kennismaking met de diverse modellen - proefrit - uiteindelijke keuze - aankoop - aflevering.

Service
Anoniem
06/01/2016
8

personeel is vriendelijk en geeft duidelijk uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden !!!!!

Service
Dhr. G. J. ten Dam (Zoetermeer)
06/01/2016
9

Omdat je vriendelijk en deskundig geholpen wordt.

Service
Anoniem
30/12/2015
9

Prima dealer om terug te komen voor zowel onderhoud als het kopen van een nieuwe auto.

Service
mevrouw Kwakernaat (Delfgauw)
30/12/2015
10

Dit is een prima dealer, zeer servicegericht en klantvriendelijk. De servicebeurten worden netjes uitgevoerd. Doordat vooraf wordt aangegeven wat de kosten van een servicebeurt zijn kom je niet voor verrassingen te staan. Er wordt altijd netjes meegedeeld dat 'wanneer er bijzonderheden zijn' ik daarvan telefonisch op de hoogte zal worden gebracht.
Prima dealer/garage!

Service
Anoniem
23/12/2015
9

Men is vriendelijk en de service is goed.
Men komt niet meteen bij ieder wissewasje met een rekening.

Service
Tom Kievits (Zoetermeer)
16/12/2015
10

Bijzonder klantvriendelijk en klantgericht.

Service
C.Lanser (Zoetermeer)
10/12/2015
9

De service begint in de garage.

Service
Annemarijn Bakermans (Zoetermeer)
09/12/2015
9

Vriendelijk personeel, service gericht.

Service
Anoniem
09/12/2015
8

Omdat ik vriendelijk wordt geholpen en tevreden ben.

Service
Schonewille- Hiemstra Mevr. (Zoetermeer)
09/12/2015
8

afspraken zijn goed nagekomen, en ik kan al jaren daarop rekenen.

Service
selina (Zoetermeer )
09/12/2015
8

Zeer kundig, erg aardig en servicegericht

Verkoop
Erik Roos (Zoetermeer)
02/12/2015
10

Alles volgens afspraak afgehandeld. Wagen netjes opgeleverd, er werd de tijd genomen om alles uit te leggen.

Verkoop
Mevr. E.C. Maasdam - Hupkes (Zoetermeer)
02/12/2015
10

Goede service, begrip voor mijn demente man, goed geregeld met de inruil van de Toyota Auris, zodat mijn echtgenoot bij overschrijving op mijn naam daar geen last van had. Goede uitleg bij aflevering nieuwe Toyota Yaris.

Service
E.A. van de Leur
30/11/2015
10

De service, deskundigheid en klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
26/11/2015
9

prettig personeel en afspraken makkelijk te maken en worden nagekomen

Verkoop
Cor van Velzen (Den Haag)
26/11/2015
10

Zeer goed ontvangen . altijd eerst koffie , Alle mensen vriendelijk .die daar werken
Prima. Ik kom daar graag/

Service
Rene Klein (Zoetermeer)
25/11/2015
10

Prima prijs kwaliteit op het onderhoud van mijn Toyota. Het personeel van de werkplaatsreceptie is zeer klantvriendelijk.
Ik benoem het als een top aftersales wat voor mij heel belangrijk is na een aankoop van een auto.
Al met al hoop ik nog heel wat jaren dit te mogen ervaren.

Service
Anoniem
19/11/2015
7

Prettige dealer, die problemen uiteindelijk wel oplost

Service
Anoniem
19/11/2015
9

Een mooi cijfer

Service
Anoniem
18/11/2015
9

Goede service, komen afspraken na, prettige mensen.

Service
Rob Reimerink (Zoetermeer)
18/11/2015
8

gastvrij, vriendelijk, behulpzaam

Verkoop
Anoniem
16/11/2015
10

Zeer vriendelijke mensen, goede service en duidelijke informatie

Service
Anoniem
11/11/2015
8

Vriendelijke benadering en heldere informatie.

Service
Richard C. den Dulk (Leidschendam)
11/11/2015
8

Vriendelijk, kundig en kleinschalig. Persoonlijke behandeling. Denkt mee

Service
Anoniem
05/11/2015
7

Ik ben zeer tevreden over de werkplaats
De verkoop kan iets beter

Service
Anoniem
04/11/2015
9

goed en deskundig personeel over heel het dealerbedrijf

Service
Anoniem
28/10/2015
9

al jaren goede ondersteuning, onderhoud en aardige auto's

Service
Dhr. C.Kraal (Zoetermeer Irenelaan 7 2712 CC)
28/10/2015
8

Afspraken worden altijd keurig afgehandeld

Service
R.S.G. Küppers (Zoetermeer)
28/10/2015
7

Beurt is gewoon gegaan als moet. Geen uitzonderingen. Er is gedaan wat er gedaan moet worden.

Service
Patrick
22/10/2015
9

Ik voel me gewaardeerd, mensen nemen de tijd voor je en proberen je niks aan te smeren!

Verkoop
Anoniem
15/10/2015
10

Goede service

Service
Anoniem
14/10/2015
9

Onderhoud prima uitgevoerd. Vragen beantwoordt.
Auto rijdt goed.

Service
Paul van der Riet (Zoetermeer)
14/10/2015
9

No nonsens behandeling, vriendelijk, zakelijk, meedenkend. Geldt zowel voor het brengen als ophalen.

Service
Fred Jansen (Zoetermeer)
12/10/2015
9

uitstekende dealer met vakbekwaam personeel zowel receptie als werkplaats.

Verkoop
Anoniem
07/10/2015
10

omdat ik altijd goed ben ontvangen zolang ik toyota rijd (dit is al de 4e) ben ik tevreden over de auto en de service van toyota vind ik ook goed

Service
Anoniem
07/10/2015
8

Kom hier al jaren en ze zijn zeer klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
07/10/2015
9

Goede service, goede informatievoorziening, vriendelijke medewerkers (zowel persoonlijk als telefonisch).

Verkoop
Cor Charite (Zoetermeer)
07/10/2015
10

Goede service en begeleiding. Zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
30/09/2015
9

Prettige klantgerichte service

Verkoop
Dhr. van der Aart (Zoetermeer)
30/09/2015
10

Deskundig en zeer betrouwbaar.

Verkoop
p.BRON (ZOETERMEER)
30/09/2015
9

vriendelijk er wordt naar je geluisterd en je vragen beantwoord.

Verkoop
schenk a (zoetermeer)
30/09/2015
8

gewoon goed

Service
Ria van den Berg- de Graaf (Zoetermeer)
17/09/2015
8

Prima, de mensen aan de balie zijn hulpvaardig, aardig en denken mee.

Service
Dhr Dessing (Zoetermeer )
11/09/2015
10

De medewerkers en de kwaliteit van Toyota Zoetermeer zijn van een hoog niveau. Er wordt met je meegedacht en de prijzen zijn relatief laag en zeer transparant.

Service
Han Maas (Zoetermeer)
11/09/2015
8

Omdat als je vragen hen o.a. aan een verkoper wordt je goed ingelicht maar zeer niet opdringerig om maar een nieuwe auto te willen verkopen. Het is echter wel het doel, maar beide partijen moeten het gevoel hebben tevreden te zijn.

Service
H.J.M.Weustink (Zoetermeer)
11/09/2015
9

De service van move

Service
J Bruin (Zoetermeer)
11/09/2015
10

Goede service en klantvriendelijk

Service
M. Schreuder (Rijswijk)
11/09/2015
9

Goede service, vriendelijk geholpen.

Service
Mevrouw M.W.Pilarczyk-Uijen (Zoetermeer)
11/09/2015
9

Wordt altijd correct geholpen!

Service
Martin Verberne (Zoetermeer)
27/08/2015
9

Uiterst tevreden. Ik kreeg zelfs een leenauto mee zonder er om te vragen. Goede service!

Verkoop
Anoniem
26/08/2015
10

Goede en duidelijke info en service.

Service
Hans van der Smagt (Zoetermeer)
19/08/2015
9

Prettig bedrijf

Service
Anoniem
17/08/2015
9

Vriendelijke mensen, altijd goede uitleg over uit te voeren of uitgevoerde werkzaamheden. Goede service met leenauto.

Verkoop
G.H. Butter (Voorburg)
29/07/2015
9

Vriendelijk, betrouwbaar en komt afspraken na.

Service
L du clou (Zoetermeer)
29/07/2015
9

Je wordt goed ontvangen goeie koffie soms ook een koekje er bij. Alleen zouden ze iets vaker de prullenbak moeten legen. Er word koffie flink koffie gedronken .

Service
Cornelis Weijenberg (Zoetermeer)
27/07/2015
9

Het is niet alleen de dealer waarover ik tevreden ben. Maar ook het merk Toyota met name de Prius waarover ik zeer tevreden ben. Na 90.000 km gereden te hebben nog geen enkele storing gehad!

Verkoop
Anoniem
23/07/2015
9

Vriendelijk en deskundige mensen

Service
Anoniem
22/07/2015
10

Vriendelijk, duidelijk en eerlijke dealer

Service
Anoniem
22/07/2015
8

Ik word altijd correct te woord gestaan. Duidelijke atwoorden en advies. Servicebeurten worden vakkundig verricht.

Verkoop
Barendse (Zoetermeer)
22/07/2015
9

Ik kom al 10 jaar tot volle tevredenheid bij deze dealer.

Service
Dhr HM Blankert (Zoetermeer)
15/07/2015
8

een acht is al mooi!

Service
Dhr. J. Koster (Zoetermeer)
15/07/2015
8

eerlijk, openhartig en vriendelijk

Service
Wim van der Lans (Papendrecht)
15/07/2015
10

Al 20 jaar bij deze dealer! Diverse nieuwe auto's gekocht. Bijzonder goede service en persoonlijke benadering. Aan iedereen aan te bevelen!

Service
Anoniem
08/07/2015
8

telefonisch en persoonlijk contact vriendelijk.
goede uitleg op mijn vragen
beurt is voorzover ik dat kan beoordelen goed uitgevoerd

Service
Mieke nennie (Zoetermeer)
08/07/2015
9

Ik vertrouw de mensen die er werken en geloof dat ze hun best doen om ons weer met een veilige auto de weg op te sturen,ik vind het heel erg als ik aan de kant van de weg moet staan met pech en hoop dat dat ook niet gebeurd.
Ik vergeet helaas wel eens dat het weer tijd is voor een beurt voor de auto maar dan krijgen we gelukkig een brief als herinnering,met dank aan het vriendelijk personeel

Service
Anoniem
23/06/2015
8

De wachttijd is kort en de prijs is van te voren bekend. Het werk wordt netjes uitgevoerd.

Service
Anoniem
22/06/2015
9

Ben prima en correct geholpen en kreeg duidelijk verteld wat er gedaan is

Service
Chiel Mijsbergh (Rijswijk)
22/06/2015
8

Geschikte plaats prima onderkomen,goede services.

Service
Chris Vanderhaegen (zoetermeer )
18/06/2015
10

Als er problemen zijn met de auto en is bijna sluitingstijd zijn ze nog bereid om te kijken. Topservice

Service
Anoniem
17/06/2015
0

Ja ben totaal niet te spreken over de afgesproken afsprak. De dealer is totaal voor mij onbetrouwbaar. ik kom nooit meer bij deze dealer mijn auto kleine grote beurt laten uitvoeren. Er wordt zomaar onderdelen vervangen terwijl die nog nieuw is. zo wil deze garage van de klant alsnog extra geld aftroggelen. en in rekening brengen. Ga nu voortaan naar Andre dealer mijn auto beurt laten uitvoeren en reparatie. Heb overwogen om een klacht in te dienen bij de importeur Louman. Heb geen woorden voor!!!!

Service
Anoniem
17/06/2015
9

Sinds 1981 klant. Tevreden

Service
Anoniem
17/06/2015
5

Mag meer klantvriendelijker zijn

Service
Jan van Calsteren (Zoetermeer)
17/06/2015
8

Vriendelijke beadering door medewerkers
goede deskundige service

Service
Martin van Baaren (Zoetermeer)
17/06/2015
9

Gezien de goede ervaringen in het uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden en advies, alsmede de correcte behandeling van de receptie heb ik deze goede waardering gegeven.

Service
mw. de Wolf (Zoetermeer)
17/06/2015
10

Zeer klantvriendelijk een perfecte service

Service
Anoniem
03/06/2015
9

Betrouwbaar, eerlijk, prettige dienstverlening, behulpzaam, snel, duidelijk en schoon

Verkoop
Elsbeth van der Stoel (Capelle aan den IJssel)
03/06/2015
10

Zeer klantvriendelijk bedrijf met uitstekende service.

Service
Anoniem
27/05/2015
10

Prima service ,vriendelijk personeel, prettige omgeving.

Verkoop
Anoniem
26/05/2015
9

Ik had alleen een 10 gegeven als ik de auto gratis had gekregen.😀

Service
Anoniem
20/05/2015
5

Niet juist uitgevoerde werkzaamheden. De bekleding en vloerisolatie van de ruimte voor het reservewiel werd geheel verwijderd. Terwijl dit niet nodig was. Volgens de monteur paste heb anders niet. Vervolgens zelf alles teruggeplaatst en het paste prima. Wel was er een bevestigingsdop kwijt geraakt

Service
g van willigen (zoetermeer)
18/05/2015
8

mensen zijn vriendelijk en correct

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Nette zaak, keurig personeel, normale prijzen, verstand van zaken en erg goed geholpen.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

Manier van behandeling

Service
Cees.Lanser (Zoetermeer.)
13/05/2015
10

De service begint in de garage.

Verkoop
Harrie en Yvonne van Liempt (Zoetermeer)
13/05/2015
10

Service, klantvriendelijk, vrolijk, gastvrij !!!

Service
Hr. C.Kraal (Zoetermeer)
13/05/2015
8

Correcte behandeling en geheel volgens afspraak

Service
mevr. L. Petrici (Zoetermeer)
13/05/2015
8

Ik ben tevreden over de service die ik heb ondervonden bij de keuring van de auto. Een score van 10 is voor mij de reserve voor wanneer een uiterst moeilijk probleem tot volle tevredenheid zou zijn uitgevoer. Zo'n situatie heeft zich in de 18 jaar dat ik van de service gebruik maak niet voorgedaan.

Service
Hr. C.Kraal (Zoetermeer)
06/05/2015
8

Correcte behandeling en geheel volgens afspraak

Service
Anoniem
29/04/2015
8

Prima dealer, kundig personeel.

Service
Anoniem
29/04/2015
7

Goede en prettige ervaringen, goede sfeer, vriendelijke behulpzame mensen.

Service
Dhr. F.J.M. Kapel (Zoetermeer)
29/04/2015
9

Mijn dealer sinds 1980

Service
Dhr. J.K. Jonker (Zoetermeer)
29/04/2015
10

Prettige, zakelijke behandeling. Prima informatie en service.

Service
Mevr. van Male (Zoetermeer)
29/04/2015
10

Dit is mijn eerste Toyota en bevalt heel goed, zijn altijd hel vriendelijk

Service
Peter, Heleen & Pauline Maris (Zoetermeer)
29/04/2015
8

Goede voorlichting/service en prima contact met de medewerkers.

Verkoop
Dhr.Van den Bosch (Zoetermeer)
09/04/2015
10

De dealer heeft mij op uiterst correcte wijze benaderd bij de inruil en de aflevering van mijn nieuwe Toyota. De gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen.

Service
Anoniem
08/04/2015
8

Goede service, persoonlijke kennis van de klanten, bij problemen actief meedenken om dit goed op te lossen. Geen onnodige werkzaamheden

Service
Mevr. F.M.H van Renswoude- van der Drift (Zoetermeer)
08/04/2015
10

Het personeel is vriendelijk, correct en deskundig.

Service
Mevrouw A. de Senerpont Domis (Den Haag)
08/04/2015
9

Ik kom al meer dan 15 jaar bij deze dealer en ben altijd tot volle tevredenheid behandeld.

Service
Anoniem
02/04/2015
8

Prima dealer, vriendelijke medewerkers en vakkundig.

Service
k.p.de bruijn (zoetermeer)
02/04/2015
10

heel erg goede dealer

Service
mw A.M. Goudriaan (Zoetermeer)
02/04/2015
9

men heeft ook nog een losgelaten voorscherm opnieuw vastgezet.

Service
Anoniem
01/04/2015
0

Mijn vertrouwen in Mové was al weg omdat ze destijds niet goed zijn omgegaan met de problemen met de lambdasensoren die om de haverklap kapot gingen. Maar omdat ik daar toch moest zijn ivm een reparatie aan de airbags heb ik ze nog een 2e kans gegeven en ook de apk en een onderhoudsbeurt laten doen. Naar mijn mening waren de uitgevoerde extra werkzaamheden volstrekt overbodig en hebben ze ordinair aan geldklopperij gedaan. Ik heb Louwman Retail van mijn misnoegen op de hoogte gesteld.

Service
Anoniem
26/03/2015
10

Hoge mate van kennis waardoor problemen zeer snel opgelost worden. Goede service.

Service
A. Holtrop
25/03/2015
9

Uitstekend geholpen, service zeer goed en klantvriendelijk personeel. Goede deskundige informatie vooraf en toelichting achteraf.

Service
Anoniem
24/03/2015
9

Zeer attent naar de klant.

Service
G.J. Goudriaan (Zoetermeer)
24/03/2015
8

betrouwbaar en accuraat

Verkoop
De heer G. van den Bos (Zoetermeer)
19/03/2015
10

Uitstekende garage en uitstekende verkoper, beide een 10+

Service
O Schotgerrits
17/03/2015
10

De service is goed. Uitvoering is kwalitatief goed. Krijg goede informatie over nog uit te voeren werkzaamheden en ook wat er achteraf is gedaan. Vriendelijk personeel. De auto rijdt al jaren zeer betrouwbaar.

Verkoop
Sandra (Bergschenhoek)
12/03/2015
10

Goede service, betrokken en betrouwbaar personeel met professionele houding, prettig contact.

Verkoop
Sandra (Bergschenhoek)
12/03/2015
10

Goede service, betrokken en betrouwbaar personeel met professionele houding, prettig contact.

Service
Anoniem
11/03/2015
8

Prima service. Klantgerichte behandeling. Vriendelijke medewerkers.

Verkoop
h.maal (zoetermeer)
11/03/2015
10

transparante voorlichting en duidelijke offerte en zeer service gericht naar de klant

Service
Simon van der Doorn (Zoetermeer)
11/03/2015
10

Denken goed mee over het onderhoud. Komen de afspraken na.

Service
Hans Remmerswaal (Zoetermeer)
25/02/2015
9

als eerste omdat 9,5 niet mogelijk was. Toyota is niet het goedkoopste merk maar wel heel goed. Een fijne dealer die nakomt wat er is afgesproken, zowel met de auto als de prijs. En je word ook nog eens prettig geholpen.

Verkoop
Marjoleine Peters (Zoetermeer)
19/02/2015
9

De verkoper heeft mij naar volle tevredenheid een nieuwe Aygo verkocht. Hij deed dit op een manier die niet opdringerig was. Hij kon voor mij na een telefoontje in de ochtend op zeer korte termijn een proefrit voor mij regelen. Na deze rit zette hij alle mogelijkheden voor mij op een rijtje en nam ruimschoots de tijd voor mij. Ik vond dat hij heel erg zijn best deed om op een goeie prijs voor mij uit te komen na inruil van mijn oude Aygo. Ik kon na aankoop de auto heel snel ophalen en stond de auto te pronken in de showroom. De verkoper nam ruim de tijd om alles uit te leggen. De klant is hier echt koning. Ik breng mijn auto weer graag terug voor een onderhoudsbeurt en ga uit van weer veel rijplezier!!

Service
Tom KIevits (Zoetermeer)
18/02/2015
10

Klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en het leveren van kwaliteit staan kennelijk bovenaan bij de functieomschrijving van de mensen die hier werken.

Service
Anoniem
11/02/2015
8

WERKPLAATS GEEFT EEN WARM, VRIENDELIJK EN DESKUNIG UITSTRALING.
AFDELING VERKOOP DAAR HEB IK DAT GEVOEL NIET. SOMS GROETEN ZE JE EN ANDER KEER WEER NIET. DIT IN TEGENSTELLING TOT LOUWMAN DEN HAAG(LEIDSCHENVEEN)

Verkoop
Leo Verheijen (Zoetermeer)
11/02/2015
9

Goede advisering. Prettige behandeling.

Verkoop
F. Wennekes (Zoetermeer)
05/02/2015
7

Prettige ontvangst en goed geholpen.

Service
Mevrouw M.W.Pilarczyk-Uijen (Zoetermeer)
04/02/2015
10

Direct goed geholpen en werd gedaan wat moest

Service
Anoniem
28/01/2015
9

Service is hier altijd prima

Verkoop
Mevrouw Kwakernaat (Delfgauw)
26/01/2015
10

Zeer klantvriendelijk, denkt mee met de klant. Belt na aflevering of de auto bevalt en deelt mee dat wanneer er nog vragen zijn ik altijd langs kan komen

Verkoop
Paul.J.N.Wisse (Zoetermeer)
26/01/2015
9

zeer klantvriendelijke, correcte en deskundige behandeling

Service
Anoniem
21/01/2015
10

Al het onderhoud correct en efficient uitgevoerd. Afspraken nagekomen. Redelijke prijs.

Service
Ineke Borgman (Den Haag)
21/01/2015
10

Min zus(je) is al meer dan 25 jaren klant bij Mové. Zij heeft mij, mijn broer en een nicht overgehaald een Toyota te gaan rijden en dat bevalt ons zeeeer goed. Ik wil nix anders rijden dan Toyota vanwege de service van de dealer, klantvriendelijkheid, door mij een afspraak bijna vergeten, toch ff bellen, een service waar ik blij van word. Waarom zou ik dan 'vreemd gaan' er is geen reden voor.
Heb zelfs kortgeleden een Toyota naaimachine gekocht omdat ik geen merk kon kiezen en Toyota betrouwbaar is, voor mij.

Service
marjan van leeuwe (zoetermeer)
21/01/2015
8

vriendelijk personeel, persoonlijke benadering.

Verkoop
Peter Swolfs (Swolfs)
16/01/2015
10

Garage oogt vriendelijk. Verkopers hebben een luisterend oor en dringen niets op.

Service
A.H.M. van Beek (Zoetermeer)
14/01/2015
9

Zeer klantvriendelijk snel geholpen ook tussendoor op zeer korte termijn.

Service
Anoniem
14/01/2015
7

Enige twijfel of minder kritische werkzaamheden bij een onderhoudsbeurt wel altijd worden uitgevoerd!

Service
Anoniem
14/01/2015
9

Je word er altijd netjes en snel geholpen.

Verkoop
Anoniem
05/01/2015
10

Ik maak hierbij een vergelijking met mijn vorige autodealer, dat was een stuk minder, bij aflevering via het zijraampje werd het een en ander uitgelegd, en dat was het. Met andere woorden bij Toyota was dit erg goed geregeld.

Verkoop
Anoniem
30/12/2014
9

Service, aandacht, geduld, kennis van het personeel

Verkoop
Anoniem
30/12/2014
10

We worden altijd goed geholpen. Duidelijke afspraken, prettig personeel

Service
Anoniem
29/12/2014
7

op zich goede uitvoering van onderhoudswerkzaamheden, wachtruimte heeft niet zo'n goede uitstraling, bij het maken van een afspraak van te voren de prijs opgeven en meteen vragen of een leenfiets of leenauto nodig is.

Service
Anoniem
29/12/2014
9

Al het onderhoud correct uitgevoerd. Alle afspraken nagekomen. Redelijke prijs. Prettige receptie.

Service
Anoniem
24/12/2014
8

Wordt altijd netjes geholpen

Service
Anoniem
24/12/2014
10

Vriendelijk en duidelijke informatie.

Service
Anoniem
24/12/2014
9

tevredenheid

Service
Dhr.G Heijsteeg (zoetermeer)
24/12/2014
8

het is goed daar

Verkoop
familie Van Burg (Zoetermeer)
23/12/2014
9

Uitstekende dealer. Neemt de tijd voor je. Koopproces is bijna saai, zo soepel. Ben al jaren klant en hoop dat ook nog lang te blijven. Geweldige werkplaats; deskundig en vlot. Voelt gewoon goed.

Service
Anoniem
02/12/2014
6

niet anders dan andere dealers

Service
Rinus van Delft (Zoetermeer)
01/12/2014
10

Goede informatie en goed en kundig personeel

Verkoop
Ab Blijleven (Benthuizen)
27/11/2014
8

Goede en nette ontvangst + fijne gang van zaken wat betreft aankoop van auto

Verkoop
j.e van egmond (delft)
24/11/2014
9

goede personen die erg vakbekwaam en behulpzaam zijn geen minpunten al die jaren dat ik daar teklant ben

Verkoop
Anoniem
18/11/2014
10

Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar

Service
Mevr. M.C.J. Draisma-Wilmot (Zoetermeer)
27/10/2014
10

Duidelijk, netjes verzorgd allemaal

Service
T. Brouwer (Zoetermeer)
27/10/2014
8

ik ben tevreden en heb vertrouwen in de deskundigheid van de monteurs.

Verkoop
Anoniem
22/10/2014
10

Betrouwbaar, zeer klantvriendelijk.

Service
Anoniem
22/10/2014
8

Service zoals het hoort.

Service
Anoniem
21/10/2014
9

Goede adviezen, persoonlijke aandacht, uitstekende service

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
9

Goede service en goede prijs

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
10

Goede klantenservice.

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
10

Zelfde verkoper, geïnteresseerd, persoonlijke benadering, prima offerte

Service
Anoniem
20/10/2014
9

goede service, compleeet, correct, vertrouwen

Service
Anoniem
20/10/2014
8

Accuraat en vriendelijk.

Service
Anoniem
16/10/2014
7

service, vriendel